24 Mayıs 2017 Çarşamba

TÜRKİYE PETROLLERİ (TPAO) NECATİBEY LOKALİ (RAMAZAN ÖZMEN) GELENEKSEL RAMAZAN AYI “ÖZEL İFTAR SOFRALARI” REZERVASYONLARINA BAŞLADI

TPAO NECATİBEY LOKALİ
RAMAZAN AYI “İFTAR” REZERVASYONLARINA BAŞLADI
2017 yılı Ramazan Ayı süresince (27 Mayıs 2017- Cumartesi & 24 Haziran 2017-Cumartesi) İftar Sofralarıyla ünlü; Tarihi "RAMAN KULÜP", güncel adıyla "TPAO NECATİBEY LOKALİ" bu yılda mutad hizmetlerini sürdürecek ve Ramazan ayı için, bu günden itibaren Rezervasyon hizmeti verecektir.
SICAK VE SAMİMİ BİR MEKÂN; KADİM DOSTLAR VE UNUTULMAZ HATIRALAR...
Türkiye Petrolleri Lokali Kızılay Necatibey Caddesinde;  “Türkiye Petrolleri A.O. Güllük Kampı eski şeflerimizden Ramazan ÖZMEN in yönetiminde” bu Ramazan’da da Hizmetinizde. Ankara İftar Mekânları arasında önemli yeri olan TP LOKALİ 120 kişilik geniş mekânıyla toplu iftar rezervasyonlarınızda yanınızda. İftar için mekân mı arıyorsunuz. Lokalimiz her daim hizmetinizdedir. Rezervasyonlarınızı bir gün önceden vermeniz durumunda  Kızılay da enfes bir iftar ve harika "tanıdık/dost" bir mekân sizleri bekliyor. 2017 İftar Menü Fiyatları bir kaç güne kalmaz açıklanacaktır. Hesaplı uygun fiyata iftar mekânı Kızılay’da Necatibey Caddesinde sizi bekliyor. Hemen Arayın 2017 İftar Rezervasyonunuzu yapalım. 
ADRES: Necatibey Caddesi, Kızılay/ANKARA
İFTAR REZERVASYON: 
0 312 230 25 40
TÜRKİYE PETROLLERİ NECATİBEY LOKALİ
Türkiye Petrolleri A.O. Necatibey Lokali, Kızılay Necatibey Caddesi üzerinde yer alan lokalimiz 100 kişilik toplu yemeklerinizi karşılayabilecek durumdadır. Lokalimizde son derece nezih bir ortamda misafirlerinizi güvenle ağırlayabilirsiniz. Türkiye Petrolleri Güllük Kampı eski şeflerimizden Ramazan ÖZMEN in yönetiminde hizmet veren lokalimize siz değerli müşterilerimizi ağırlamaktan onur duyarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder